ضمیمه

نوشته هایی در حاشیه دیگر نوشته ها

نوشته هایی در حاشیه دیگر نوشته ها

طبقه بندی موضوعی

مدارهای الکتریکی مقاومت اهمی

اگاهی از اصول و قوانین مدارهای الکتریکی برای عیب یابی از دستگاهها و مدارهای برقی ، مهم است . بدون درک این اصول و قوانین ، محاسبات و عیب یابی از دستگاهها و مدارها بسیار مشکل و میتواند غیر ممکن باشد . در این مقاله ما با مدارهای سری ، موازی و مدارهای سری موازی مقاومت اهمی آشنا می شویم . 

1-مدارهای سری : 

مدارهای سری به آن دسته از مدارها گفته می شود که در ان وسایل به گونه ای در مدار قرار گرفته اند که جریان تنها در یک مسیر حرکت می کند . مانند شکل زیر ، که در ان برای جریان تنها یک مسیر وجود دارد بنابراین جریان در تمام لامپ ها یکسان است .

2-مدارهای موازی : 

مدارهای موازی ، مدارهای پرکاربرد در ابزار هستند. در شبکه های توریع و پخش انرژی ، مصرف کننده ها به صورت موازی به شبکه متصل است . تمام مصرف کننده ها در اتصال موازی دارای ولتاژ یکسان هستند و نسبت به یکدیگر به شکل مستقل کار می کنند . در این نوع ، هر مصرف کننده متنایب با مقاومت خود جریان جذب می کند و جریان کل در یک مدار موازی برابر است با مجموع جریانهای هر یک از مصرف کننده ها . 

3-مدارهای سری-موازی :

اغلب نیاز است که مدارهای سری و موازی را برای ایجاد وضعیت الکتریکی مطلوب با هم ترکیب کرد . قوانین مربوط به جریان ، ولتاژ و مقاومت ها ، در مدارهای ترکیب شده نیز کاربرد دارد . برای انجام محاسبات این مدارها ، آنها را به صورت ذهنی به مدار های کوچک تر موازی و سری تبدیل می کنیم .

 

  • مدیر سایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی